«Наша свіжість не була найкращою»: півзахисник Бенфіки порівняв свою команду з Динамо

Переглядів 442
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
«Наша свіжість не була найкращою»: півзахисник Бенфіки порівняв свою команду з Динамо
Гравці Динамо, фото: ФК Динамо
Хавбек Бенфіки Жуан Маріу перед матчами плей-офф відбору Ліги чемпіонів оцінив готовність своєї команди, а також розповів про можливу перевагу Динамо.

Жуан Маріу напередодні першого матчу визнав, що цей поєдинок буде складним для його команди, адже Динамо показує гарну командну гру.

«Це буде дуже складна гра. Ми добре знаємо суперника, ми зустрічалися з ними минулого року, і ця команда заслуговує на нашу повагу. Вони дуже добре організовані. Ми знаємо, чого вони досягли в ЛЧ. Ми намагатимемося увійти в гру з перших хвилин і нав'язати їм свою гру».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от João Mário 🇵🇹 (@joaomario)

Під час групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2021/22 Жуан відіграв обидва матчі проти Динамо (0:0 та 2:0), віддавши в одному з них асист на Романа Яремчука. Маріу назвав головні переваги нинішньої Бенфіки – якісна передсезонна підготовка та мотивація потрапити до групової стадії Ліги чемпіонів.

«Ми знаходимося на дуже ранній стадії сезону та провели чудову підготовку до його старту. Можливо, у тій чи іншій грі наша свіжість не була найкращою, але мотивація, яку ми маємо на завтрашню гру, долає все».

Також португалець наголосив і на ключовій перевагі Динамо – свіжості, яка досягається за рахунок оптимальної кількості ігор.

«Ми чудово розуміємо, що вони можуть бути свіжішими, бо не грають у чемпіонаті, але це зовсім не виправдання. Ми готові та впевнені у собі», – цитує Маріу Ojogo.

Нагадаємо, Динамо зіграє проти Бенфіки в рамках плей-офф відбору Ліги чемпіонів завтра, 17 серпня. Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.

X