Наслідки роботи Зінченка: три зірки Арсеналу підтвердили участь у благодійному матчі в підтримку України

Переглядів 882
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
Наслідки роботи Зінченка: три зірки Арсеналу підтвердили участь у благодійному матчі в підтримку України
Олександр Зінченко та Мікель Артета. Колаж: «Український футбол»
Партнери українського захисника Олександра Зінченка по лондонському Арсеналу – Мартін Едегор, Кай Гаверц та Мохамед Ель-Ненні зіграють у благодійному матчі заради України.

У неділю, 23 липня, стало відомо, що троє гравців лондонського Арсеналу – Мартін Едегор, Кай Гаверц та Мохамед Ель-Ненні візьмуть участь у благодійному матчі Game4Ukraine.

Участь у грі їх українського одноклубника Олександра Зінченка залишається під питанням.

Усі троє гравців канонірів записали сторіс у власному Instagram та розповіли про дату, місце та час події, а також залишили посилання на офіційний сайт події.

Раніше стало відомо, хто транслюватиме благодійний матч, який відбудеться на стадіоні Челсі.

  • Благодійний матч Game4Ukraine відбудеться за участі команд Андрія Шевченка та Зінченка. Він організований фандрейзинговою платформою United24 спільно з Челсі та компанією Legends.
  • Торік Шевченко став амбасадором платформи United24, яка займається збором коштів на потреби українців, які постраждали від війни в нашій країні.
  • Зінченко приєднався до ініціативи президента України в травні 2023 року.
  • Олександр перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті влітку 2022 року за 35 млн євро. Відтоді 26-річний українець провів 33 гри за лондонців, забив один гол та віддав дві результативні передачі.
  • Разом з Едегором Зінченко провів на полі 30 поєдинків у всіх турнірах: одного разу українець асистував на норвежця.
  • З Ель-Ненні Олександр провів усього чотири поєдинки, а з Гаверцом в офіційних матчах ще пліч-о-пліч зіграти не встиг (німець доєднався до команди лише цього літа).