«Настав час зізнатися, що ми переживаємо за Мудрика»: в Англії зробили заяву стосовно українця з Челсі

Переглядів 5735
Максим Недавній Максим Недавній
3 голоси
«Настав час зізнатися, що ми переживаємо за Мудрика»: в Англії зробили заяву стосовно українця з Челсі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Англійське видання Chelsea News в своїй статті пише про занепокоєння можливою грою Михайла Мудрика в новому сезоні. Але журналісти сподіваються, що Маурісіо Почеттіно зможе розвити найкращі якості українця в АПЛ.

Англійські аналітики повідомляють про свою стурбованість грою Михайла Мудрика в другому колі АПЛ.

«Сезон вже позаду, тож настав час зізнатися, що ми переживаємо за Михайла Мудрика. Він провів повних 15 матчів після переходу в Челсі з Шахтаря за 70 мільйонів євро в січні і в матчах в яких грав виглядав в основному жахливо», – пише видання Chelsea News.

В Англії всі очікують, що з часом Мудрик стане кращим, особливо через те, що буде грати в більш збалансованій команді, але невдалі виступи гравця дають тривожні сигнали для аналітиків і вболівальників клубу.

Колишній наставник Челсі Френк Лемпард, хоча й не достатньо довіряв українцеві гру в основному складі, але завжди захищав його перед ЗМІ.

«Деяким із найкращих гравців Прем’єр-ліги, потрібен деякий час на адаптацію, а іноді нові гравці одразу починають грати, і ви бачите як вони прогресують».

В виданні сподіваються, що у наступному сезоні з новими партнерами по команді, тренером і атмосферою в клубі Мудрик заграє іншими кольорами.

«Болівальники Челсі бачили більш ніж достатньо матчів Мудрика, щоб хвилюватися стосовно його гри в команді. Але все ж таки він має гарну швидкість, що буде зброєю в добре спланованій грі команди. Якщо Почеттіно зможе це використати, Мудрик буде тільки краще».

  • 22-річний Михайло зіграв за Челсі 17 матчів в усіх турнірах в яких віддав дві результативні передачі;
  • Контракт гравця з Челсі діє до 30 червня 2031 року;
  • Аналітичний портал Transfermarkt оцінює вінгера в 60 мільйонів євро;
  • Челсі за результатами сезону посів 12-е місце в турнірній таблиці АПЛ з 44-ма набраними балами.