Натяк на Малиновського? Головний тренер Тоттенхема Конте прокоментував можливі трансфери клубу

Переглядів 510
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Натяк на Малиновського? Головний тренер Тоттенхема Конте прокоментував можливі трансфери клубу
Руслан Малиновський, фото: Getty Images
Головний тренер Тоттенхема Антоніо Конте прокоментував поточну позицію лондонського клубу стосовно можливого продовження активної трансферної кампанії.

Італійський фахівець припускає нові трансфери на тлі чуток про потенційний перехід хавбека Аталанти та збірної України Руслана Малиновського. Загалом Конте задоволений складом Тоттенхема, але при цьому він не відкидає можливість нових підписань, якщо хтось покине команду.

«Я думаю, що у нас все гаразд, якщо хтось іде, то обов'язково прийде інший гравець. Якщо якийсь гравець хоче поїхати і грати регулярно, його складно утримати тут», – наводить слова Конте Football.london.

За такого розкладу Малиновський зможе розраховувати на перехід у Тоттенхем, оскільки команду вже покинули хавбеки Джованні Ло Чельсо (оренда у Вільярреал) та Тангі Ндомбелі (завершує перехід у Наполі).

За інформацією інсайдера Фабриціо Романо, «шпори» справді виявляють інтерес до Малиновського. Також Аталанта отримала офіційну пропозицію від марсельського Олімпіку, а раніше відхилила оффер Ноттінгем Форест у розмірі 15 мільйонів євро.

Нагадаємо, хавбек перейшов до Аталанти з бельгійського Генка у липні 2019 року за 13,6 мільйонів євро. Контракт Малиновського з Аталантою діє до літа 2023 року. Transfermarkt оцінює вартість українця у 28 мільйонів євро.

X