«Навіть не обговорюється»: Кривенцов програв дебютний матч в якості головного тренера Зорі і зробив заяву

Переглядів 3030
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
«Навіть не обговорюється»: Кривенцов програв дебютний матч в якості головного тренера Зорі і зробив заяву
Валерій Кривенцов. Фото: Зоря
Тренер луганської Зорі Валерій Кривенцов провів перший матч на чолі команди та програв Колосу у товариській зустрічі. Спеціаліст прокоментував свій дебют.

Зоря зіграла контрольний матч проти Колоса, який програла із рахунком 1:3. Цей поєдинок став дебютним для Валерія Кривенцова на посаді тренера луганської команди.

Спеціаліст, про призначення якого все ще не оголосили офіційно, прокоментував гру своїх підопічних.

«Ми чотири дні провели працюючи в дворазовому режимі. Завершили цей мікроцикл контрольним поєдинком проти Колосу. Подивився на гравців, так би мовити, у справі. Дав можливість зіграти всім по 45 хвилин, щоб побачити, як пройшов цей тижневий цикл.

Звичайно, кожна гра дає місце роздумам. Будемо рухатися далі. Дещо в тренувальному процесі змінилося, тому мені було важливо як футболісти сприйняли інформацію за цей короткий період часу. Рахунок зараз не дуже важливий».

Кривенцов назвав речі, які йому сподобалися у цій грі.

«Мені сподобалося відношення гравців, те, що вони намагалися грати так, як ми хочемо. Ну а індивідуальні помилки на цьому рівні неприпустимі». 

Окрім цього, тренер поговорив про перспективи Зорі під його керівництвом.

«Те, що наша команда буде віддаватися на полі в кожному матчі на всі сто відсотків, навіть не обговорюється. Задачі не знімаються, треба підтягуватися до лідерів в чемпіонаті та вдало виступити в єврокубках», – приводить слова Кривенцова клубна пресслужба.

  • Після шести турів УПЛ Зоря займає 12 сходинку в УПЛ, маючи в активі п’ять очок.
  • Наступний матч луганці проведуть 15 вересня проти Металіста 1925.
  • У групі Ліги конференцій Зоря зіграє проти Генту, Брейдабліка та Маккабі Тель-Авів.
  • Кривенцов працював головним тренером Шахтаря U-19 (2012-2015), Іллічівця (2015-2016), дубля Шахтаря (2016-2019) та Металіста 1925 (2020-2022).