«Називали мене конголезським Кіліаном Мбаппе»: Макуана охарактеризував себе, як футболіста

Переглядів 2399
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Називали мене конголезським Кіліаном Мбаппе»: Макуана охарактеризував себе, як футболіста
Бені Макуана. Фото: ФК Полісся
Новобранець Полісся Бені Макуана дав перше велике інтерв’ю в якості гравця клубу з Житомира. Конголезець детально розповів про свої сильні якості.

Скромності йому не позичати. Йдеться про доволі зіркового новачка команди Юрія Калитвинцева Бені Макуана.

Конголезець дав перше велике інтерв’ю у футболці Полісся, де зробив сам собі невеличкий піар.

«Я не буду заглиблюватись в футбольну термінологію. Можливо, буде простіше, якщо я вам та вболівальникам команди скажу, що з самого раннього дитинства були моделі футболістів, на які я рівнявся. 

На рівні моєї країни — це один із нападників: Болі Сідуан, але, очевидно, що гравці з Конго не настільки відомі широкому загалу. Коли я переходив в Європу, багато фахівців і журналістів називали мене конголезським Кіліаном Мбаппе. За ігровими якостями, я не буду лукавити, я себе порівнюю з цими гравцями», – розповів Макуана в інтерв'ю для клубному YouTube каналу Полісся.  

  • За оцінкою авторитетног порталу Transfermarkt, Полісся заплативло за трансфер Макуана 250 тисяч євро. Хоча вартість гравця дорівнює 600 тисячам.
  • Під час зборів в Австрії футболіст вже відзначився першим забитим голом за «вовків».
  • В минулому сезоні Макуана зіграв вісім матчів у Лізі 1, а всього у складі першої команди Монпельє він провів 34 гри, в яких забив один гол та віддав одну результативну передачу.
  • У збірній Конго він дубютував у 2018 році і з тих пір провів 12 поєдинків.