Названа дата початку продажу квитків на ЄВРО-2024: українським фанатам на замітку

Переглядів 2607
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Названа дата початку продажу квитків на ЄВРО-2024: українським фанатам на замітку
Євро-2024. Фото: Google
Влітку наступного року Німеччина прийматиме довгоочікуваний чемпіонат Європи з футболу. Вже у жовтні можна буде придбати квитки на матчі престижного форуму.

УЄФА розпочне продаж 1,2 мільйонів квитків на матчі ЄВРО-2024 вже третього жовтня. Вікно подання заявок на купівлю квитка закриється 26 жовтня.

Ціна на квитки стартуватимуть з 30 євро (таких квитків буде 270 тисяч). Близько мільйона квитків можна буде купити дешевше ніж за 60 євро. Менш ніж за 100 євро можна буде купити ще десять тисяч квитків.

У жовтні буде продаж за допомогою лотереї: у кожного, хто подав заявку на купівлю квитка, будуть однакові шанси його купити. Також у грудні, після завершення кваліфікації, відкриється продаж ще мільйона квитків для фанатів країн-учасниць.

  • УЄФА створить офіційну платформу для перепродажу квитків фанатами, щоб уникнути нелегального продажу квитків.
  • ЄВРО-2024 прийматиме Німеччина в десяти містах-господарях: Берлін, Кельн, Мюнхен, Франкфурт, Гамбург, Дортмунд, Лейпциг, Гельзенкірхен, Штутгарт і Дюссельдорф. 
  • Форум гратиметься з 14 червня до 14 липня.
  • Сьогодні о 21:45 за київським часом розпочнеться матчі відбору Євро-2024 Італія – Україна.
  • На даний момент українська збірна з сімома очками в активі посідає друге місце в групі С. У першої Англії 13 балів. Італія та Північна Македонія, які набрали по чотири очки, ідуть на третьому-четвертому місцях. У п'ятої Мальти нуль балів.