«Не чув, щоб українські гранди цікавилися ним»: журналіст повідомив, чи міг Кварацхелія перейти в Шахтар

Переглядів 1750
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Не чув, щоб українські гранди цікавилися ним»: журналіст повідомив, чи міг Кварацхелія перейти в Шахтар
Хвіча Кварацхелія. Фото: ФК Наполі
Один із найкращих вінгерів Європи грузинський футболіст Хвіча Кварацхелія, який зараз запалює в Наполі, потрапив в Італію через війну в Україні.

Грузинський журналіст Кахабер Дгебуадзе розповів, як Хвіча Кварацхелія залишив російську першість і перебрався до Наполі, а початок війни в Україні прискорив цей трансфер.

«Насправді такої інформації не чув, у ЗМІ не читав, що був інтерес з боку українських грандів. Ми знаємо, що грузинські гравці – часті гості в українській першості. Зараз у Шахтар теж перейшов наш гравець (Гочолейшвілі – прим. - УФ). Український чемпіонат – одна з найсильніших першостей.

Нині вже ситуація змінюється. Після Кварацхелії багато європейських грандів і команд з топ-чемпіонатів стали інакше дивитися на грузинський ринок, на гравців. Вже є зацікавленість з боку італійських клубів, тому цілком можливо, наступного сезону побачимо деякі трансфери грузинських гравців, які можуть опинитися в Італії чи іншому топ-чемпіонаті», — заявив Дгебуадзе.

Нагадаємо, що Кварацхелія перейшов в Наполі з Динамо Батумі за 11,5 мільйонів євро. Цього сезону грузин з’явився на полі у футболці Наполі 30 разів, у яких відзначився 14 голами. Траснфермаркт оцінює гравця в 85 мільйонів євро.

X