«Не дуже вірю, що Луческу розглядає можливість»: Циганик – про майбутнє головного тренера Динамо

Переглядів 3547
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Не дуже вірю, що Луческу розглядає можливість»: Циганик – про майбутнє головного тренера Динамо
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Відомий журналіст Ігор Цигани поділився думками про можливість звільнення чи варіанту піти у відставку головного тренера київського Динамо Мірчі Луческу.

Журналіст Циганик сказав, що Луческу планує розширений збір київського Динамо. 

«Головний тренер Динамо на цьому етапі (говорилося що він може піти, що він останній рік) планує збори команди. Він дуже ретельно ставиться до цих планів команди на зимове міжсезоння і дуже просить, аби було якомога більше молодих футболістів. Тобто зробити такий розширений збір, можливо навіть дві команди будуть поруч разом».

Також Циганик вважає, що зараз Луческу не розглядає варіанту піти з посади наставника команди добровільно.

«Я не відчуваю і не відчував у його поведінці чи словах, розмовляючи з ним чи президентом Динамо, що Луческу в якийсь певний момент може залишити команду. 

Як воно буде далі – подивимося. Але на сьогоднішній день я не дуже вірю, що Луческу розглядає можливість покинути Динамо», — сказав Циганик в ефірі авторського шоу на ютубі.

Наразі Динамо посідає п'яте місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 20 очок. Перед перервою киянам залишилось зіграти проти Вереса (21 листопада), Металіста 1925 (26 листопада) та перенесений матч восьмого туру з Металістом (2 грудня).

X