«Не кожен хороший футболіст може заграти»: Леоненко назвав гравця, якого б підписав у Динамо

Переглядів 2606
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«Не кожен хороший футболіст може заграти»: Леоненко назвав гравця, якого б підписав у Динамо
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній нападник Динамо Віктор Леоненко, який зараз є футбольним експертом, відповів на запитання «Українського футболу» про те, кого він би підписав у столичний гранд, маючи 50 мільйонів євро, та чи погодився б очолити київську команду.

Учора, 26-го березня, редактор «Український футбол» Андрій Піскун провів стрім в Instagram із Віктором Леоненком, у якому взяв участь і журналіст нашого сайту Євгеній Чепур, який поставив експерту цікаве запитання: кого б він купив у Динамо, якби його призначили головним тренером і виділили 50 мільйонів євро на трансфери?

Віктор Леоненко відразу вирішив позбавити Динамо найголовнішої проблеми з форвардом.

«Тут треба вивчати, на які позиції. У мене б взагалі ніхто так не виїжджав, як Циганков і Ярмоленко, якому пощастило. У мій час тільки Шевченку пощастило в 23 виїхати.

Оскільки в Динамо немає зараз нападників, то я б узяв Довбика. Піхальонок у зв'язку до Довбика? Йому і Буяльський добре підходить. У Динамо не кожен хороший футболіст може заграти, тому що вимоги в київському клубі зовсім інші».

Однак Леоненко категорично не хоче бути тренером, йому цікава інша стезя у футбольній кар'єрі.

«Але я б у тренери точно не пішов, а ось у спортивні директори пішов. У нас тренер - це тато, мама плюс будеш мало бачити сім'ю. Я таке не люблю, це реально день і ніч треба сидіти. 

Деякі йдуть у тренери, щоб просто покомандувати, але в мене зовсім інший підхід - про футболістів треба знати все досконально».

Нагадаємо, що київське Динамо зараз йде на четвертому місці в турнірній таблиці чемпіонату України, відстаючи від третьої позиції на чотири очки.

X