Не Megogo: визначено найкращий спортивний телеканал в Україні

Переглядів 1026
Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2 голоси
Не Megogo: визначено найкращий спортивний телеканал в Україні
Setanta Sport. Фото: Український футбол
Setanta Sports визнана найкращим спортивним телеканалом в Україні. Сталось це під час 6-ї щорічної урочистої церемонії нагородження премії BigData UA.

Setanta Sports стала переможцем премії BigData UA, повідомляє офіційний сайт компанії. Під час 6-ї щорічної урочистої церемонії нагородження Setanta Sports визнали найкращим телеканалом 2022 року у категорії спорту в Україні.

Big Data UA – інноваційна компанія, яка вимірює та відстежує рейтинги OTT та IPTV платформ з високоякісним контентом в Україні. Переможці визначаються за кількістю глядачів у відповідній категорії.

Відзнаку вручили заступнику генерального директора Setanta Sports Бачі Малазонія. За його словами, отримання престижної нагороди в період, повний викликів, додає подвійної відповідальності:

«Це визнання вдвічі важливіше, враховуючи складні умови, з якими зіткнулась Україна та її громадяни. Я хотів би подякувати всім українським колегам за високий рівень та професіоналізм у їхній роботі. Вони намагаються щодня робити продукт успішним та популярним».

Це друге відзначення для Setanta Sports на цій престижній українській премії. Вперше, за підсумками 2019 року, команда здобула номінацію «Дебют року».