«Не можу сказати, що хтось зафеєрив»: Вацко оцінив перспективи Бражка у Динамо та назвав його сильну сторону

Переглядів 630
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Не можу сказати, що хтось зафеєрив»: Вацко оцінив перспективи Бражка у Динамо та назвав його сильну сторону
Володимир Бражко. Фото: ФК Динамо
Коментатор та журналіст Віктор Вацко розповів у своїй авторській програмі прокоментував перспективи Володимира Бражка стати основним гравцем Динамо.

Віктор Вацко заявив, що молодому Бражку буде важко впоратися із тиском, який супроводжує футболістів українського гранда.

«Мені цікаво, як Володя Бражко, про якого зараз дуже багато говорять, буде витримувати той тиск. Тиск результату і гарячого вболівальницького інтересу до Динамо. Одна справа – виблискувати у Зорі, а інша – величезна планка футболіста Динамо».

Журналіст зауважив, що усі переходи із Зорі до Динамо не закінчувалися чимось феєричним. Він згадав усі переходи до київського клубу.

«Хто прийшов зі Зорі та став без питань футболістом основи Динамо. Які там варіанти? Андрієвський, Лєднєва потім повертали, Русин, Булеца, Кабаєва купили. Тобто після Зорі в Динамо не можу сказати, що хтось зафеєрив».

Також коментатор відзначив впевненість Бражка, який неоодноразово доводив свою стресостійкість.

«Бражко, якщо про нього говорити, виглядає дуже стресостійким. Зараз от з Арісом була історія: ніхто не хотів йти бити першим, а Бражко з посмішкою першим пішов і забив. Коротше кажучи, поки що є позитивні приклади психології Бражка», — заявив Вацко у випуску «ВацкоLive».

  • Володимир Бражко в новому сезоні зіграв за Динамо 6 поєдинків в усіх турнірах: один гол.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного опорного півзахисника в 1,5 євро.