«Не найбідніший клуб УПЛ, щоб економити на очках»: експерт звинуватив Шахтар у жадібності

Переглядів 1060
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Не найбідніший клуб УПЛ, щоб економити на очках»: експерт звинуватив Шахтар у жадібності
Арбітр переглядає VAR. Фото: Google
Журналіст Михайло Співаковський поділився думкою про претензії донецького Шахтаря у матчі з луганською Зорею на відсутність VAR та запропонував «гірникам» вирішення проблеми.

Ведучий «ТаТоТаке» Співаковський в ефірі програми запропонував Шахтарю самостійно сплатити другий VAR. Журналіст вважає, що «гірники» можуть собі це дозволити.

«Цього сезону кожна дрібниця гратиме велику роль, 40 мільйонів на кону. Ось вам гарна нагода подумати про те, що у нас є VAR. Перший VAR безкоштовний, а другий коштує 64 тисячі гривень.

Мені здається, що Шахтар не найбідніший клуб УПЛ, щоб заощаджувати на очках, яких йому може потім не вистачити у боротьбі з Дніпром-1», – сказав Співаковський в ефірі «ТаТоТаке».

Нагадаємо, що матч 13-го туру чемпіонату України між Шахтарем та Зорею завершився внічию з рахунком 2:2. Обидві команди залишилися незадоволеними діями головного арбітра матчу Катерини Монзуль. Прес-служба донецького клубу навіть опублікувала фото присвячене відсутності VAR на грі із Зорею.

Зазначимо, що цього сезону система VAR працює лише на одному поєдинку у кожному турі УПЛ за гроші УАФ. В інших випадках клуби повинні самі фінансувати роботу системи, якщо хочуть роботу системи на своїй грі.

X