«Не потрібно шукати лідера»: Ребров не хоче акцентувати увагу на виступі Мудрика

Переглядів 674
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
«Не потрібно шукати лідера»: Ребров не хоче акцентувати увагу на виступі Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров провів прес-конференцію напередодні поєдинку четвертого туру відбору на чемпіонат Європи-2024 із Мальтою.

Сергій Ребров вважає, що не варто наголошувати увагу на одному гравці збірної України, адже результат добуває вся команда.

«Мудрик стає лідером збірної України? Я взагалі не люблю когось виділяти, бо минулого матчу в першому таймі не було команди, а в другому була. Завдяки командним діям ми вирвали перемогу. Наразі не потрібно шукати якогось лідера, а треба працювати, адже завтра дуже важливим буде результат».

Також наставник «синьо-жовтих» додав, що до Мудрика зараз більше уваги, але Ребров очікує побачити на полі команду, яка була у грі із Північною Македонією.

«Зрозуміло, що до футболіста Челсі більше уваги, ніж до інших. Але завтра ми маємо бути разом і не виділяти окремо когось, хто грає у великому клубі. Я вважаю, що Динамо та Шахтар – теж великі клуби. Я очікую, що на полі буде команда, яка була у другому таймі із македонцями».

  • Матч відбіркового циклу Євро-2024 Україна – Мальта відбудеться 19 червня у Трнаві (Словаччина). Початок – 19.00;
  • Збірна України в групі С відбору Євро-2024 з трьома очками в активі іде другою. Також по три бали у третьої Італії та четвертої Північної Македонії. Усі ці збірні зіграли по два поєдинки. 
  • Мальта — п’ята, у якої нуль залікових пунктів, а перша Англія з дев’ятьма очками. Ці збірні вже мають в активі по три проведених зустрічі.