«Не варто недооцінювати Шахтар»: ексхавбек «гірників» назвав свого фаворита у матчі донеччан з Порту

Переглядів 367
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Не варто недооцінювати Шахтар»: ексхавбек «гірників» назвав свого фаворита у матчі донеччан з Порту
Футболісти Шахтаря Фото: ФК Шахтар
Колишній гравець національної збірної України і донецького Шахтаря Адріан Пуканич поділився своїми очікуваннями перед матчем «гірників» в Лізі чемпіонів проти Порту.

На думку Адріана Пуканича, Шахтар зможе себе проявити в цьому сезоні єврокубків, адже минулого року команда довела, що може проходити далі в міжнародних змаганнях. Також він відзначив, що хоч у складі Шахтаря достатньо молоді, все одно є провідні гравці із величезним досвідом.

«Не варто недооцінювати Шахтар. Багато експертів твердять, що у кращому випадку «гірники» продовжать виступ в Лізі Європи, але донеччани й раніше доводили, що для них в найпрестижнішому футбольному континентальному турнірі не існує авторитетів. 

Так, нині в складі Шахтаря чимало молоді, проте в провідних гравців – величезний міжнародний досвід накопичений в матчах на клубному рівні і за збірну України».

Але ексфутболіст вважає, що Порту фаворит сьогоднішнього поєдинку.

«Порту, в складі якого чимало зрілих футболістів. Так, Порту також втрачає лідерів, які за великі гроші переходять в більш заможні клуби. Але цікаво, що продають вони тільки тих гравців, яким уже є рівноцінна заміна», — сказав Пуканич для «Sport.ua».

  • Поєдинок Шахтар – Порту відбудеться сьогодні, 19 вересня, в німецькому Гамбурзі на «Фолькспаркштадіон». 
  • Початок гри о 22:00 за Києвом.
  • Останній раз команди зустрічались також на груповій стадії ЛЧ в сезоні 2014/2015 років. Поєдинок другого туру у Львові завершився з рахунком 2:2, шостого туру в Порту – 1:1.
  • В групі H Шахтар боротиметься, окрім Порту, також з іспанською Барселоною та бельгійським Антверпеном.