«Не віриться, що можна допускати такі дитячі помилки»: ексгравець Шахтаря виніс вердикт «гірникам» після гри з Порту

Переглядів 1010
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Не віриться, що можна допускати такі дитячі помилки»: ексгравець Шахтаря виніс вердикт «гірникам» після гри з Порту
Шахтар - Порту. Фото: УЄФА
Колишній гравець національної збірної України і донецького Шахтаря Ярослав Хома поділився враженнями від вчорашнього протистояння «гірників» з Порту.

Ярослав Хома вважає, що Шахтар не має такої майстерності, як інші гравці Порту. На думку ексфутболіста, другий гол португальського клубу яскраво ілюструє цю різницю.

«Донеччани дуже важко виходили з-під пресингу, мабуть, давалося взнаки, що вони перебувають не в кращих фізичних кондиціях. А те, що «гірникам» бракує майстерності, яскраво засвідчив другий пропущений гол, коли запанікував Сікан». 

Колишній гравець вважає, що гру можна було закінчувати в першому таймі, адже Шахтар не мав небезпечних моментів по перерві. Також Хома не вірить, що «гірники» поборються за вихід із групи.

«Навіть не віриться, що на такому рівні можна допускати такі дитячі помилки. Фактично гру було зроблено в першому таймі. Португальський клуб скинув оберти, вирішивши не доводити справу до розгрому. На мій погляд, тим виконавцям, які зараз є в Шахтарі, не до снаги скласти конкуренцію фаворитам групи – Барселоні та Порту», — заявив Хома для Sport.ua.

  • У паралельному матчі каталонська Барселона розгромила бельгійський Антверпен із рахунком 5:0.
  • Донецька команда в наступному поєдинку зустрінеться з Антверпеном на виїзді (04.10).
  • До цього «гірники» на внутрішній арені зустрінуться з львівським Рухом (23.09) та полтавською Ворсклою (30.09) в рамках УПЛ, а також із рівненським Вересом у Кубку України (26.09).
  • Ярослав Хома зіграв один матч за збірну України та одну гру у складі Шахтаря, з яким виграв УПЛ.