«Не віриться, що Шахтар не переможе Ворсклу»: Циганик поділився думками стосовно останніх дивних матчів сезону

Переглядів 1046
Максим Недавній Максим Недавній
3 голоси
«Не віриться, що Шахтар не переможе Ворсклу»: Циганик поділився думками стосовно останніх дивних матчів сезону
Ігор Циганик. Фото: Google
Український журналіст Ігор Циганик поділився своїми думками про центральний матч 29-го туру чемпіонату України між Шахтарем і Дніпром-1. Також дав прогноз на кінцівку сезону УПЛ.

Ігор Циганик поділився думками, про те як емоційно вплинула поразка в попередньому турі з Ворсклою на Дніпро-1 (1:2)

«Я думаю, що вся країна чекала цього протистояння (Шахтар – Дніпро-1 – ред.). І саме в цьому, так званому «золотому матчі» мала вирішитися доля чемпіонства. Але за тур до цього втрутилися «потойбічні сили» і Дніпро-1 програв Ворсклі. Звичайно, градус цього поєдинку знизився. Але я думаю, що Дніпро-1 робитиме все можливе, щоб довести свої амбіції на чемпіонство».

Також журналіст зазначив, що навряд чи Шахтар програє Ворсклі в останьому турі УПЛ і натякнув на дивні обставини.

«Хоча, чесно кажучи, мені слабо віриться, що Шахтар в останньому турі не переможе Ворсклу. Там є свої нюанси, я думаю, ви про них усі добре знаєте».

Стосовно матчу Шахтаря з Дніпром-1 експерт впевнений, що перемогу отримають дніпряни.

«Ну в матчі Шахтар — Дніпро-1 я вірю в команду Олександра Кучера. Мені здається, що вона повинна проявити всю свою принциповість, тому що ті «вищі сили», які, скажімо так, завадили їй набрати очки в попередньому турі, напевно, свою справу вже зробили. Ставлю на виграш Дніпра-1 і голи дніпрян в обох таймах», – сказав Циганик для РБК Україна.

X