«Не вважаю себе легендою Динамо»: Ярмоленко пояснив, хто має право давати подібні титули гравцям

Переглядів 363
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Не вважаю себе легендою Динамо»: Ярмоленко пояснив, хто має право давати подібні титули гравцям
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо
Вінгер київського Динамо Андрій Ярмоленко, який повернувся до киян після шести років розлуки, висловився щодо свого статусу в столичному клубі.

Андрій Ярмоленко хоче бути чесним із собою, партнерами, вболівальниками та президентом, тому якщо зрозуміє, що не тягне рівень Динамо, то не буде займати чиєсь місце в клубі. Також вінгер не вважає себе легендою столичного клубу.

«Якщо побачу, що не тягну рівень Динамо, то ми потиснемо руки з президентом та думатимемо, чим мені займатися далі. Я не ворог собі, не хочу бути ворогом команді. Не вважаю себе легендою клубу».

На думку Ярмоленка, такі регалії можна отримувати лише від вболівальників, адже саме для них футболісти і грають в футбол. Андрій не відчуває себе особливим в команді.

«Це хай вирішують вболівальники. Так, є минуле, коли я грав. Зараз є сьогоднішній день – і потрібно все заново доводити і собі, і фанатам, і партнерам, і головному тренеру. Легенди… Хто легенда – вирішують вболівальники. Я себе відчуваю таким же футболістом, як і всі ці хлопці на зборах. Зараз я ношу футболку найкращої команди в країні, – сказав Ярмоленко прес-службі Динамо.

  • 33-річний Андрій Ярмоленко до повернення в Динамо цього літа, раніше виступав за столичний клуб в період з 2008 по 2017 роки.
  • У біло-синій футболці Ярмоленко до другого пришестя в Київ провів 340 матчів: 137 голів, 90 результативних передач.
  • Окрім Динамо Андрій також захищав кольори чернігівської Десни, Боруссії з Дортмунда,  англійського Вест Гема та Аль-Айна з ОАЄ.