«Не заграв би у Тоттенхемі»: Левченко застеріг Малиновського та назвав плюс від переходу до Марселя

Переглядів 492
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Не заграв би у Тоттенхемі»: Левченко застеріг Малиновського та назвав плюс від переходу до Марселя
Руслан Малиновський. Фото: Марсель
Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко висловився про перехід українського хавбека Руслана Малиновського з італійської Аталанти у французький Марсель.

Французький Марсель узяв українського півзахисника в оренду із зобов'язанням викупу за 10 мільйонів євро. Також на гравця претендував Тоттенхем, але Євген Левченко зазначив, що Малиновський зробив правильний вибір.

«Він не пішов до Тоттенхема. Заграв би він там – гадаю, ні. Марсель – це вулкан. Якщо ти не граєш серцем і з вогнем в очах – тебе викинуть. Подивіться на тренерів, яких там повиганяли. У цьому клубі треба працювати на 100%. Я вірю в те, що Маліна це може грати серцем і давати великий обсяг роботи».

Також Левченко додав, що Малиновський зможе показати свій найкращий рівень за довіри головного тренера Марселя Ігора Тудора.

«Якщо подивитися на чемпіонат Франції, Марсель – шикарна команда, яка може дивитися на Лігу чемпіонів. З Тудором, який добре знає Малину, можливо варіант, коли в нього повірять і довірятимуть і тоді він зможе зіграти на найвищому рівні», – сказав Левченко у коментарі програмі Футбол TIME.

Найближчий матч біло-блакитні проведуть 11 січня на виїзді проти Труа в рамках 18-го туру чемпіонату Франції.

X