«Не зможуть зрівнятися з Тоттенхемом»: в Англії назвали клуби, які поборються за Малиновського

Переглядів 583
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Не зможуть зрівнятися з Тоттенхемом»: в Англії назвали клуби, які поборються за Малиновського
Руслан Малиновський. Фото: Аталанта
Останніми місяцями Тоттенхем активно пов'язують із півзахисником Аталанти та збірної України Русланом Малиновським, який втратив місце в основі своєї нинішньої команди.

Англійський Тоттенхем займає лідируючу позицію у боротьбі за Руслана Малиновського. Сам гравець також схиляється до переходу до команди Антоніо Конте, яка за різними даними має заплатити 15-20 мільйонів євро за українського хавбека.

Тим часом, журналіст CBS Бен Джейкобс у підкасті The Spurs Chat на YouTube-каналі Кріса Коуліна надав оновлену інформацію про переговори між Аталантою і Тоттенхемом щодо Малиновського.

«Тоттенхем провів ретельну перевірку щодо гравця. Їм подобається той факт, що він фахівець з дальніх ударів, і вони вважають, що якщо вони рухаються, вони на рівень вищі за своїх опонентів».

Інсайдер розповідає, що «шпори» не сумніваються у своїй позиції, тому вони не поспішатимуть укладати угоду на умовах Аталанти.

«Ось чому вони впевнені у собі і не поспішають розпочинати переговори між клубами. Інші шанувальники Малиновського – Вест Хем та Ноттінгем Форест, також стежте за «Марселем. Вони можуть бути учасником цих перегонів. Але вони не зможуть зрівнятися з "Тоттенхемом", - заявив Джейкобс.

Зазначимо, що контракт Малиновського з Аталантою розрахований до літа 2024 року. Портал Transfefmarkt оцінює його вартість у 18 мільйонів євро.