«Не знаю чи зможемо зберегти навіть половину складу»: головний тренер Інгульця описав перспективи команди

Переглядів 1109
Максим Недавній Максим Недавній
4 голоси
«Не знаю чи зможемо зберегти навіть половину складу»: головний тренер Інгульця описав перспективи команди
Владислав Лупашко. Фото: ФК Інгулець
Головний тренер Інгульця Владислав Лупашко ексклюзивно розповів про ситуацію з контрактами гравців клубу та плани з формування складу на наступний сезон.

Раніше повідомлялося що у більшості гравців Інгульця, який наступний сезон проведе в Першій лізі України, закінчуються контракти.

Головний тренер команди Владислав Лупашко ексклюзивно для «Українського футболу» розповів подробиці формування складу команди на наступний сезон.

«Поки що жодної конкретики не скажу. У низки футболістів завершуються контракти, тому зараз тривають перемовини. Це плановий момент. Поступово починаємо цікавитися гравцями з Першої та Другої ліг».

За словами Лупашка найближчим часом стане відомо, хто з гравців змінить клуб.

«Всі скоро дізнаються про перші трансфери клубу. Вважаю, що можемо отримати солідні гроші. Гравці мають розуміти, що їх ніхто насильно триматиме. Якщо розвиватимуться, то будемо продавати. Ми дуже багато працювали з футболістами, розвивали їх. Хто хоче прогресувати, безумовно має звернути увагу на наш клуб».

Також наставник прокоментував ситуацію з контрактами гравців на наступний сезон.

«Поки не знаю чи зможемо зберегти навіть половину команди. Зараз тривають перемовини. Своє бачення озвучив президенту. Якщо футболіст не хоче залишатися, то немає сенсу його тримати. Розглядаємо пропозиції від інших клубів, щодо наших гравців. Хлопці отримали час на роздуми, а потім ухвалюватимемо рішення». 

  • Лупашко змінив на тренерській посаді Інгульця Сергія Ковальця;
  • Раніше новий головний тренер був гравцем клубу з Петрового, в складі якого провів 100 матчів;