«Не знаю, що він курить»: Вацко висловився про найкращого воротаря чемпіонату світу

Переглядів 464
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Не знаю, що він курить»: Вацко висловився про найкращого воротаря чемпіонату світу
Еміліано Мартінес. Фото: Google
Український коментатор Віктор Вацко дав свою оцінку воротарю національної команди Аргентини Еміліано Мартінесу, який зі своєю командою став чемпіоном світу.

Український журналіст Віктор Вацко висловився про воротаря збірної Аргентини та англійської Астон Вілли Еміліано Мартінеса, який разом зі своєю командою став чемпіоном світу та якого визнали найкращим голкіпером мундіалю в Катарі. 

«Знаєте, на що я звернув увагу? На обличчя Еміліано Мартінеса. Перед ударом Чуамені показали його обличчя, його очі. Та він відбитий наглухо. Він просто відбитий чудак. Цей Чуамені вийшов, 100 мільйонів… А показують обличчя Еміліано… Не знаю, що він їсть, що він курить, що він нюхає. Він просто на**р відбитий», – сказав Вацко в ефірі ютуб-каналу «ВЗБІРНА».

Також Вацко додав наступне про голкіпера аргентинської збірної.

«Йому 30 років, а він у футбол грає третій сезон. Він завжди то сидить на банці в Арсеналі, то десь його відправляють по орендах. Він третій сезон грає в якійсь там Астон Віллі. Ну по факту. А потім, коли йому цю рукавичку дали… Ну не відморозок?».

Нагадаємо, що 18 грудня збірна Аргентини в серії пенальті перемогла національну команду Франції та втретє в історії стала чемпіоном світу.  Додамо, що вже перед самим фінальним свистком додаткового часу Еміліано Мартінес чудовим сейвом врятував збірну Аргентини після удару Коло Муані, який вибіг один на один з воротарем Астон Вілли. Також Мартінес став героєм серії пенальті, допомігши аргентинцям перемогти в ній з рахунком 4:2! Після цього аргентинець заслужено став найкращим голкіпером мундіалю-2022.