«Не зупинить - ні Динамо, ні Шахтар!»: фани Металіста згадали Ярославського та закликали зняти команду з УПЛ

Переглядів 6639
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Не зупинить - ні Динамо, ні Шахтар!»: фани Металіста згадали Ярославського та закликали зняти команду з УПЛ
Олександр Ярославський. Фото: Google
Харківський Металіст у рамках 26-го туру УПЛ зазнав розгромної поразки від луганської Зорі з рахунком 0:5 і ще на один крок наблизився до вильоту в Першу лігу. Фанати прокоментували гру своєї команди.

Шанувальники Металіста не вірять, що команда зможе залишитися в УПЛ. Деякі фанати закликають поміняти тренера, а більш радикальні - зняти клуб із чемпіонату. 

sashka_1925: "Треба знімати команду з УПЛ і взагалі змагань, бо так ганьбитися для історії клубу просто жах! З такими темпами в наступному сезоні і з Першої ліги вилетить. Ярик м*дак".

metalist2017: "Ця команда ганьбить славне ім'я Металіст. Авторитет завойовується роками, а втрачається дуже швидко".

Psginq: "Мало ковтнули, треба хлопці більше".

lukyanov348: "Потрібно змінити тренера. Він нічого не може. Тренер повинен налаштувати команду на гру. Він навіть цього не може".

Vitaliypanchenkoo: "Неуки, зав'язуйте з футболом і не ганьбіть Металіст..."

Також один з уболівальників згадав гучну заяву президента Металіста Олександра Ярославського, який колись кинув виклик Динамо і Шахтарю

tarasovroman91: "Як казав один абалденний продавець яхт і кум впливового російського олігарха Олега Дерипаски: "Я вам хочу побажати одного - щоб ви завжди були раді перемогам улюбленої команди. Тому що нас тепер, як локомотив, ніщо не зупинить - ні Динамо, ні Шахтар! 

Щойно ми доберемося до Прем'єр-ліги, нехай вони нас чекають із трепетом і острахом. Я вам точно кажу: ми переплюнемо ще той Металіст 2005-2012 рр. Металіст матиме суперкласну команду, якою вболівальники пишатимуться. Здоров'я вам і щастя!"

Наразі Металіст посідає передостаннє, 15-те місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи у своєму активі 22 очки після 26-ти турів.

У наступному матчі команда Періци Огненовича зіграє з Металістом 1925. Поєдинок відбудеться 21 травня і розпочнеться о 15:00.