«Немає різниці, з ким грати у фіналі»: Ребров після півфіналу Кубка ліги ОАЕ висловився про продовження контракту

Переглядів 1040
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Немає різниці, з ким грати у фіналі»: Ребров після півфіналу Кубка ліги ОАЕ висловився про продовження контракту
Сергій Ребров. Фото: Google
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров після виходу команди у фінал Кубка ліги ОАЕ висловився про потенційного суперника в головному матчі турніру, а також відповів на запитання про своє майбутнє.

Сьогодні Аль-Айн у матчі-відповіді 1/2 фіналу Кубка ліги ОАЕ програв на виїзді Аль-Насру (0:1), проте за сумою двох матчів команда Сергія Реброва вийшла у фінал турніру.

Після гри український тренер розповів, із ким би хотів зустрітися в головному матчі Кубка ліги.

«У другій половині гри ефективність гравців знизилася, і це пов'язано з погодним фактором. Тепер ми зобов'язані добре підготуватися до фіналу. Для мене немає різниці, з ким грати у фіналі Кубка ліги ОАЕ, але я вважаю, що гравці з нетерпінням чекають зустрічі з Аль-Шарджею».

Нагадаємо, раніше команда українця програла Аль-Шарджі у фіналі Кубка президента і в матчі за Суперкубок ОАЕ.

Суперник Аль-Айна визначиться в матчі Аль-Джазіра – Аль-Шарджа. У першій грі Аль-Шарджа здобула в гостях перемогу з рахунком 1:0. Матч-відповідь відбудеться в понеділок, 22 травня.

Також Ребров відповів на запитання про своє майбутнє. Раніше з'явилася інформація, що 48-річний фахівець погодив контракт зі збірною України.

«Запевняю вас, що моя любов до клубу Аль-Айн безмежна, а мій контракт все ще дійсний і закінчується через місяць. Після фінального матчу ми приймемо рішення», – цитує Реброва прес-служба клубу.

Контракт Реброва з Аль-Айном діє до 30 червня 2023 року. За підсумками сезону підопічні українця посіли друге місце в Про-Лізі ОАЕ.

Раніше ми повідомляли, що Аль-Айн уже визначився з наступником Реброва.