«Нерес на 100% готовий»: головний тренер Бенфіки відзначив силу Динамо і розповів про ексзірку Шахтаря

Переглядів 267
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
«Нерес на 100% готовий»: головний тренер Бенфіки відзначив силу Динамо і розповів про ексзірку Шахтаря
Рогер Шмідт, фото: ФК Бенфіка
Головний тренер Бенфіки Рогер Шмідт прокоментував перший матч раунду плей-офф відбору Ліги чемпіонів проти Динамо, який відбудеться 17 серпня у польській Лодзі.

Головний тренер Бенфіки Рогер Шмідт поділився очікуваннями від матчу проти Динамо у рамках плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів 2022/23.

Німецький фахівець вважає Динамо далеко не прохідним суперником у боротьбі за путівку до групи турніру.

«Я намагався підготувати команду якнайкраще. Ми показали, що можемо грати у хороший футбол. У нас є добрі шанси. Ми і Динамо заслуговують на те, щоб бути тут, і хочуть грати в Лізі чемпіонів. Ми маємо довести, що ми можемо бути командою, яка гратиме там [у групі]».

Крім того, Шмідт повідомив про одужання півзахисника Давіда Нереса. Участь ексфутболіста Шахтаря у завтрашньому матчі була під питанням через пошкодження, але бразилець встиг відновитися.

«Нерес на 100 відсотків буде готовий до завтрашнього матчу», - наводить слова фахівця O Jogo.

Перший матч плей-офф раунду відбору ЛЧ між Динамо та Бенфікою відбудеться завтра, 17 серпня, у польській Лодзі. Гра-відповідь Зустріч пройде в Лісабоні через шість днів.

Переможець двоматчевого протистояння отримає путівку до групової стадії найпрестижнішого єврокубкового турніру, а той, хто програв, зіграє в Лізі Європи.

X