«Несправедливі результати»: екс-наставник Шахтаря після прикрої поразки від Ман Сіті оцінив свої дебютні п’ять матчів у АПЛ

Переглядів 2029
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Несправедливі результати»: екс-наставник Шахтаря після прикрої поразки від Ман Сіті оцінив свої дебютні п’ять матчів у АПЛ
Роберто Де Дзербі. Фото: Sky Sports
Головний тренер Брайтон Енд Хоув Альбіон Роберто Де Дзербі прокоментував поразку 1:3 від Манчестер Сіті на виїзді, а також оцінив свій початок роботи з «чайками».

В рамках 11-го туру АПЛ Брайтон італійського наставника Роберто Де Дзербі грав на виїзді з Ман Сіті. «Городяни» перший тайм виграли завдяки дублю Холанда (один з м’ячів норвежець забив з пенальті після тривалого перегляду VAR). На початку другої половини зустрічі Троссард забив за «чайок». Але Де Брюйне також вирішив у цьому поєдинку відзначитися голом. Як підсумок, Ман Сіті переміг з рахунком 3:1. Хоча слід зазначити, що Брайтон був кращим у володінні м’ячем у цьому поєдинку (52% проти 48 %).

Це був уже п’ятий поєдинок Брайтона під керівництвом Роберто Де Дзербі. В жодному з цих матчів команда італійця не перемагала. Ось що сказав екс-наставник Шахтаря з приводу цих результатів.

«Я говоритиму лише про гру моїх гравців, яка знову була дуже хорошою. У другому таймі ми грали з набагато більшою енергією, впевненістю та відвагою. Ми повинні грати з перших хвилин так, як ми грали в другому таймі. Це досяжно для моїх гравців. Я повністю їм довіряю і задоволений ними», – цитує Де Дзербі офіційний сайт «чайок».

Також Де Дзербі висловився з приводу того, що Брайтон міг зрівняти рахунок в матчі з Ман Сіті. Окрім цього, італієць оцінив той факт, що за його тренерства команда в п’яти поєдинках не здобула жодної перемоги.

«У другому таймі ми грали дуже добре. Ми мали шанс забити і зробити рахунок 2:2. Але Де Брюйне забив дивовижний гол і закрив наші шанси на нічийний результат. Ми грали добре, але результати в попередніх п'яти іграх були несправедливими».

Додамо, що при Роберто Де Дзербі Брайтон зіграв  нічиї з Ліверпулем (3:3) та з Ноттінгем Форест (0:0), а також програв Тоттенгему (0:1), Брентфорду (0:2) і Ман Сіті (1:3).

Брайтон Енд Хоув Альбіон з 15 очками іде на восьмому місці в АПЛ. Наступний матч «чайки» зіграють 29-го жовтня з Челсі на своєму полі. 

X