«Невже не можна було знайти когось іншого?»: Кравець розкритикував вибір Ротаня на посаду в.о. наставника збірної

Переглядів 319
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Невже не можна було знайти когось іншого?»: Кравець розкритикував вибір Ротаня на посаду в.о. наставника збірної
Руслан Ротань. Фото: УАФ
Екс-форвард збірної України Артем Кравець поділився думкою щодо ставлення до Руслана Ротаня, який зараз поєднує одразу три тренерські посади в різних командах.

Артем Кравець вважає, що фізично неможливо на всі 100% віддаватися роботі в молодіжній та національній збірних, а також ФК Олександрія. Тому впевнений, що необхідно було замість Ротаня призначити іншого фахівця на посаду наставника головної команди країни.

«Це дуже недобре, що в нього три посади. Я не сумніваюся в тому, що Ротань зробить усе можливе, але це просто неправильно. Фізично людина не може тренувати три команди.

Невже не можна було знайти когось іншого? Я розумію, що Ротань - якісний фахівець, але невже більше нікого немає? Когось можна було знайти», - сказав Кравець в інтерв'ю ютуб-каналу Вацко Live. 

Зазначимо, що збірна України вже провела перший матч відбору Євро-2024 проти Англії під керівництвом Руслана Ротаня і без шансів поступилася супернику. 

У складі національної збірної України форвард провів 23 матчі, в яких забив сім голів і зробив чотири результативні передачі.