НЕЗАДОВІЛЬНА НІЧИЯ

Переглядів 191
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів

Фраза-штамп «динозаврів» вітчизняного журналістського цеху «брак виконавської майстерності» якнайкраще підходить до поєдинку у Сімферополі. Хто міг подумати, що один із найвидовищніших і драматичних поєдинків туру пройде саме в Криму? Адже зустрічалися, по суті, дві бойові та в’язкі команди — «Таврія» та «Волинь».

Обидва наставники намагалися виставити на цей матч найсильніші склади на даний момент. Примітно, що в господарів у запасі з’явився навіть новачок, який добре знайомий українському вболівальнику — Лучан Бурдужан.

І хоча поєдинок активніше почали саме сімферопольці, відкрити рахунок у матчі поталанило лучанам: після довгого пасу від свого штрафного майданчика м’яч потрапив до Мемешева, який, вискочивши сам на сам із Кахріманом, спокійно спрямував круглого в дальній кут. Після цього гола ініціатива майже повністю перейшла до команди грецького наставника, проте отримати із цього якийсь позитив сімферопольці до певного моменту так і не могли. На цьому тлі несподіваним виглядав момент у «Волині», після якого було призначено пенальті у ворота «Таврії». Проте удар із позначки Бікфалві парирував Кахріман. Однак волинянам усе ж удалося забити під завісу першого тайму. Сильний удар по центру з дальньої відстані Матея, відтак Кахріман випустив м’яча за лінію.

У середині другого тайму інтригу повернув Назаренко, чудово виконавши штрафний удар у дев’ятку воріт Неділька. Слід згадати й про вилучення в обох командах: поле залишили Любичич і Парцванія. Але це ще був не вечір — у ворота «Таврії» знову був призначений пенальті за фол Аксьонова. Цього разу бити вирішив Матей… вище воріт.

Гості, зрозумівши, що свою долю талану у цьому матчі вичерпали, вирішили лише оборонятися. До честі «Таврії», їй таки вдалося вирвати нічию. Шикарний пас Назаренка одним дотиком завершив Гомес — 2:2. Можна лише уявити, що чекало на гравців «Волині» в роздягальні…

Володимир БОБИР.

X