«Незамінних не буває»: Ярмоленко відреагував на трансфер Сидорчука і заговорив про кінець кар’єри у збірній

Переглядів 6301
Олександр Калінін Олександр Калінін
5 голосів
«Незамінних не буває»: Ярмоленко відреагував на трансфер Сидорчука і заговорив про кінець кар’єри у збірній
Андрій Ярмоленко та Сергій Сидорчук, фото: ФК Динамо
Вінгер Динамо і збірної України Андрій Ярмоленко прокоментував продаж капітана киян Сергія Сидорчука у Вестерло, а також розповів про нещодавній гол за національну команду.

Андрій Ярмоленко на днях забив у ворота Італії в рамках матчу відбору Євро-2024 (1:2). Цей м’яч став для нього 46 у футболці національної збірної України. До рекорду Андрія Шевченка – два голи. Але сам Ярмоленко не хоче говорити про одержимість перевершити легенду.

«В мене ціль – приносити користь національній збірній. Скільки буду корисний, скільки мене головний тренер буде викликати, стільки я і буду там грати. Якщо головний тренер скаже «Все, вистачить, дякуємо, до побачення», то я повішу бутси на цвях і з високо піднятою головою піду на пенсію в збірній». 

Також півзахисник Динамо дав оцінку трансферу Сергія Сидорчука у бельгійський Вестерло.

«Ну звичайно, що велика втрата. Це капітан, лідер. Як на футбольному полі, так і поза ним. Звичайно, для нас величезна втрата. Але незамінних у футболі не буває. Є молоді гравці, які повинні його замінити. Сергію бажаємо успіху», – наводить слова Ярмоленка Telegram-канал «FootballHub».

  • В нинішньому сезоні на рахунку Андрія п’ять матчів за Динамо в усіх турнірах і три голи.
  • Свої 46 м’ячів за збірну Ярмоленко забив за 115 поєдинків.