«Ні Шахтар, ні Динамо не зможуть тягатися з ЗСУ»: президент УАФ зробив гучну заяву щодо появи нової команди

Переглядів 479
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Ні Шахтар, ні Динамо не зможуть тягатися з ЗСУ»: президент УАФ зробив гучну заяву щодо появи нової команди
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Президент УАФ Андрій Павелко поділився планами щодо появи на футбольній карті України професійної команди, що буде складатися з військовослужбовців ЗСУ.

Ідея Павелка отримала підтримку Президента України Володимира Зеленського. На думку функціонера, ця команда буде найулюбленішою в Україні.

«Соррі, але ні Шахтар, ні Динамо, ні Дніпро-1 не зможуть тягатися по вболівальниках з командою ЗСУ. Я впевнений, що це буде справжня команда наших хлопців, які служать у ЗСУ. Зараз вся наша країна вболіває за ЗСУ на фронті. Команда буде створена з військовослужбовців ЗСУ і найкращих футболістів буде зібрано в один футбольний клуб», – заявив Павелко в інтерв'ю «Україна Зараз».

Нагадаємо, після здобуття Україною незалежності команда ЦСК ЗСУ (Центральний спортивний клуб Збройних сил України) брала участь у чемпіонаті України, відігравши кілька сезонів у Вищій лізі під різними назвами, і навіть виходила до єврокубків.

На початку нульових Міноборони та КМДА ухвалили рішення про реорганізацію клубу в муніципальний, після чого на футбольній карті України виник Арсенал, який проіснував до 2013 року.