«Нічого йому робити в Нідерландах»: Леоненко висловився про можливий перехід Циганкова до ПСВ

Переглядів 2634
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Нічого йому робити в Нідерландах»: Леоненко висловився про можливий перехід Циганкова до ПСВ
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній нападник національної команди України та київського Динамо Віктор Леоненко, що зараз є футбольним експертом, поділився думкою про можливий трансфер Віктора Циганкова до ПСВ.

Експерт Леоненко вважає, що Циганкову не варто переходити до нідерландського ПСВ.

«Не розумію, навіщо йому туди йти! Нема чого йому там робити. Тим більше, вони всі (гравці Динамо і Шахтаря, – прим. «УФ») хочуть до Арсеналу, Барселони, Реалу. 

Тому я роблю простий висновок – нічого йому робити в Нідерландах! Хіба що оселедець топтати, який нам Левченко привозив на канал».

Також Леоненко на прикладі Віталія Миколенка пояснив, чому не варто покидати Динамо.

«А якщо серйозно, то я вважаю, що з київського Динамо немає сенсу кудись іти, якщо це не серйозний клуб. Можна згадати Миколенка у Евертоні. Де Евертон, а де Динамо? Динамо хоч у Лізі Європи грає.

Я міг би зрозуміти такий перехід у мій час, заради заробітку. Зараз же не треба нікуди йти, можна заробляти в Динамо, причому нічого не роблячи», — сказав Леоненко у ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net. 

Раніше повідомлялося, що ПСВ розглядає Циганкова на заміну Коді Гакпо, який влітку був близький до зміни клубу, а зараз виблискує в складі збірної Нідерландів на ЧС-2022. 

Цього сезону Циганков провів 27 матчів за Динамо у всіх турнірах, на його рахунку дев'ять голів та шість асистів. Transfermarkt оцінює Віктора у 25 мільйонів євро.