«Ніхто не очікує, що я отримаю «Золотий м'яч»: Мудрик – про нагороду найкращому гравцю 2022 року у Шахтарі

Переглядів 380
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Ніхто не очікує, що я отримаю «Золотий м'яч»: Мудрик – про нагороду найкращому гравцю 2022 року у Шахтарі
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
Талановитий вінгер донецького Шахтаря та національної команди України Михайло Мудрик прокоментував своє визнання найкращим гравцем «гірників» минулого року.

Головний актив Шахтаря Мудрик заявив, що отримати нагороду найкращого гравця команди минулого року йому допомогли усі футболісти «гірників».

«Вважаю цю нагороду результатом не лише моєї індивідуальної роботи, а й праці усієї команди. Дякую вболівальникам за підтримку. Працюватимемо далі.

Свій прогрес протягом року оціню як непоганий, але завжди можна бути кращим. Тому слід не зупинятися, а дотримуватися нових цілей, шукати собі нові випробування».

Також Мудрик дав зрозуміти, що в майбутньому розраховує отримати і значно більшу значну нагороду у футбольному світі – «Золотий м'яч».

«Щодо «Золотого м'яча», то я не знаю, як оцінити ймовірність цього у співвідношенні, проте все реально.

Ніхто не очікував, що я отримаю нагороду найкращому гравцю року в Шахтарі 2021-го, і так само ніхто не очікує, що я отримаю «Золотий м'яч», однак одного разу це може статися. Це одна із моїх особистих цілей», — наводить слова Мудрика прес-служба Шахтаря.

Зазначимо, що Мудрик виграв цю нагороду другий рік поспіль.

Раніше була інформація від Фабріціо Романо, що Арсенал та Шахтар проведуть перемовини стосовно бонусів, передбачених за трансфер Мудрика в лондонський клуб.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X