«Ніколи»: дружина Степаненка однозначно відповіла, чи повернеться родина капітана Шахтаря в Україну

Переглядів 162889
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
89 голосів
«Ніколи»: дружина Степаненка однозначно відповіла, чи повернеться родина капітана Шахтаря в Україну
Сім'я Тараса Степаненка. Фото: Instagram
Дружина півзахисника донецького Шахтаря та національної збірної України Тараса Степаненко Маргарита відповіла, коли їх родина повернеться до Києва.

Маргарита Степаненко – дружина капітана Шахтаря Тараса Степаненка, розповіла про те, де їх родина, в якій є три дитини, планує жити надалі.

Трансфер ексзахисника Шахтаря Сергія Кривцова до Інтеру Маямі викликав чутки навколо Степаненка стосовно можливого подібного продовження його кар'єри в США.

«Коли Сергій перейшов до Інтеру нам так багато людей написало: «Тепер теж будете до Америки їхати?». Я хочу, щоб Тарас пограв, але так щоб я хотіла їхати в Америку, то ні. Це не моя країна». 

З початку повномасштабного вторгнення РФ до України дружина та діти Тараса переїхали до Іспанії, де проживають у Марбельї. 

«Ми ось тут заземлилися і нам добре. Я не шукаю для себе щось іншого. Я нікуди не збираюся поки війна не закінчиться. Діти зараз мріють поїхати до Англії, в Лондон».

Маргарита запевняє, що бажає повернутися до України після перемоги у війні.

«Дуже мріємо і хочемо повернутися в Україну. У нас ніколи не було бажання жити за кордоном. Ніколи. Завжди хотілося багато мандрувати. Ми завжди хотіли, щоб діти вивчилися в школі в Україні. Дуже чекаємо на перемогу, щоб повернутися до Києва», – сказала Маргарита в інтерв'ю ютуб-каналу Анна Реброва.

  • Взимку 2023 року Кривцов перейшов до Інтеру Маямі вільним агентом. Відтоді 32-річний захисник зіграв у 21 грі та забив один гол.
  • Степаненко з 2010 року грає за Шахтар: 393 гри, 29 голів та 24 асисти.
  • Контракт Тараса з донеччанами чинний до 30 червня 2024 року.
  • За збірну 33-річний півзахисник дебютував 17 листопада 2010 року в товариській грі зі Швейцарією (2:2). Наразі на рахунку Тараса 77 матчів за команду синьо-жовтих.