«Ніколи не забуду переповнений стадіон у Лідсі»: легенда Металруга згадала єврокубкове протистояння з Лідсом

Переглядів 388
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Ніколи не забуду переповнений стадіон у Лідсі»: легенда Металруга згадала єврокубкове протистояння з Лідсом
Армен Акопян (праворуч). Фото з особистого архіву автора
Колишній півзахисник запорізького Металурга Армен Акопян поділився спогадами про єврокубкові пригоди його команди. Він згадав особливі матчі проти англійського Лідса.

В ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net Акопян згадав ту неймовірну атмосферу , яка панувала на арені англійської команди. Він вважає, що такі моменти залишаються у спогадах на все життя.

«Ніколи не забуду переповнений стадіон у Лідсі. Ще за пів години до початку, коли ми вийшли на розминку, трибуни були майже порожні. Але до стартового свистка судді вільних місць уже не було! А коли англійці ще й заспівали…. У такій атмосфері ми ще не грали. Було незвично, але ми впоралися, зіграли відповідально та гідно».

Також Акопян назвав неочевидні причини поразки Металурга у двоматчевому протистоянні.

«Були й ще кілька незрозумілих на той момент епізодів, як, наприклад, заміна Дениса Смирнова буквально після передматчевої розминки. Повторюся - зараз багато з того періоду сприймається зовсім по-іншому. Але це частина історії, і мені пощастило брати участь у цьому», — заявив Акопян в ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net.

Армен Акопян є вихованцем запорізького металурга. Він дебютував за команду у 16 років. Загалом за Металург він провів 208 матчів та забив 18 м'ячів (1996-2006, 2007-2009 роки).