Нікулаевський козир

Переглядів 165
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів

Із діаметрально протилежними настроями підходили команди до звітного поєдинку. Так, сімферопольці майже півтора місяця не знали гіркоти поразки, натомість ужгородці за аналогічний період залишали поле переможеними. Таким чином, враховуючи близькість до зони вильоту та сусідство в турнірній таблиці, гра автоматично набувала статусу протистояння за 6 очок.

Після матчу стало зрозуміло, чому саме ці колективи ведуть боротьбу за збереження прописки в еліті. Велика кількість помилок, мінімум креативу та низькі швидкості стали наслідком того, що за 90 із хвостиком хвилин кількість небезпечних моментів можна перерахувати на пальцях однієї руки.

У першому таймі за рівної гри ужгородські футболісти зуміли витиснути максимум із свого напівмоменту й повели в рахунку. Після навісу до штрафного майданчика «Таврії» Савіч видряпав м’яча, пожонглював ним і віддав на Кочиша, удар якого заблокував Свенссон. Однак, на щастя для господарів, шкіряний колобок відлетів до ніким не прикритого Нікулае, якому вже нічого не заважало забити м’яч у ворота суперника. Бажання відігратися прокинулося в гостей на початку другого тайму, коли вони зусиллями активного Коробки заробили пенальті: Володимир майстерно прикрив м’яч корпусом і змусив досвідченого Дандю порушити проти нього правила. Буссаіді з позначки не схибив. Щоправда, запалу кримчан вистачило тільки на 15 хвилин, після чого ініціативу до своїх кінцівок знову прибрали хлопці Грозного. Результат не забарився: після чергової подачі зі штрафного Нікулае записав на свій рахунок дубль. Здавалося, що пісня сімферопольців проспівана, проте Максим Приходной ледь не врятував нічию для своєї команди, влучивши у стійку воріт.

«Говерла» вдруге за сезон переграє «Таврію», відтак вирушає на зимову перерву в непоганому настрої, маючи шестиочковий гандикап над командою Христопулоса.

Роман КИРІЄНКО.

X