Нищівна критика Реброва в ОАЕ: українцю вже час працювати з національною збірною

Переглядів 7396
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Нищівна критика Реброва в ОАЕ: українцю вже час працювати з національною збірною
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Виступи Аль-Айна цього сезону разюче відрізняються від тогорічних результатів, які привели команду до чемпіонства в ОАЕ під керівництвом Сергія Реброва.

За весь минулий сезон Аль-Айн зазнав однієї поразки у Про-Лізі та взяв титул. У нинішній кампанії в пасиві «боса» вже три програші в чемпіонаті, що у сумі з низкою нічиїх відкинуло команду Сергія Реброва на сьоме місце у таблиці з відставанням від лідера у сім очок.

У вівторок Аль-Айн знову втратив очки, зігравши внічию з Баніясом (2:2), що розлютило місцевого журналіста Мохаммеда, який у Twitter піддав критиці роботу Реброва і його кадрові рішення.

«Нічого нового, ми втратили всі очки через індивідуальні помилки наших гравців та невдалий вибір складу Ребровим. Ми втрачаємо багато моментів, а забиваємо найбанальнішими способами і за одним і тим самим сценарієм. Нас вбило відсутність конкуренції між гравцями».

Його колега Мохамед Хамад і зовсім уже не вперше вважає, що українському фахівцю настав час попрощатися з еміратським клубом, незважаючи на результат найближчої гри ліги проти Аль-Васла (24 грудня).

«Незалежно від матчу з Аль-Васлом підготовку до наступного сезону потрібно починати прямо зараз, щоб протягом наступної перерви змінився весь тренерський штаб».

Також він висловив невдоволення керівництвом клубу та на знак протесту оголосив, що не відвідуватиме стадіон до його відставки.

«Керівництво клубу, дякую за те, що ви зробили, але ваш відхід став би початком вирішення проблем. Я, як уболівальник Аль-Айна, говорю лише за себе і оголошую свій бойкот трибунам на постійній основі, поки не з'явиться нове керівництво», – написав Хамад у Twitter.

Контракт Реброва з Аль-Айном розрахований до кінця сезону. Легенда Динамо є головним кандидатом на зміну Олександра Петракова у збірній України.

X