Нива (Бузова) в яскравому стилі вперше виграла Меморіал Макарова: все вирішилося в серії пенальті

Переглядів 9218
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Нива (Бузова) в яскравому стилі вперше виграла Меморіал Макарова: все вирішилося в серії пенальті
Нива (Бузова) - переможець Меморіалу Макарова. Фото: Нива (Бузова)
Нива (Бузова), яка виступає в Другій лізі України, стала переможницею Меморіала Олега Макарова. Доля матчу вирішувалася в серії пенальті, де сильніше виявилися футболісти з Бузової.

Сьогодні, першого лютого, у манежі бази ФК Динамо (Київ) відбувся фінал XXVIII Меморіалу Олега Макарова. Між собою зустрілися Нива (Бузова) та Штурм (Іванків).

Гра вийшла непростою для обох команд та, бо ніхто не хотів поступатися та жадав виграти трофей. На 23 хвилині після прострілу з флангу Сургій Зуєвич відправив м’яч у сітку воріт Штурма та вивів Ниву вперед. Перший тайм Ниві вдалося виграти з мінімальною перевагою. У другій половині зустрічі довго не вдавалося ще порадувати публіку голом. Але на 77 хвилині після навісу з лівого флангу Сергій Шевчук головою забив м’яч та повернув статусу поєдинку паритет. Як підсумок, основний час зустрічі завершився внічию 1:1.

Доля поєдинку вирішувалася в серії пенальті, де сильніше була Нива, яка перемогла в «лотереї» з рахунком 3:2! Зазначимо, що для Ниви це історична перша перемога в цьому турнірі.

XXVIII Меморіал Олега Макарова. Фінал

Штурм (Іванків) – Нива (Бузова) – 1:1 (2:3 по пенальті)

Голи: Зуєвич, 23 – Шевчук, 77. 

Після фіналу були відзначені найкращі гравці турніру: 

Найкращий воротар: Олександр Литвиненко, Нива (Бузова)

Найкращий бомбардир: Ігор Сікорський, Штурм (Іванків)

Найкращий гравець турніру: Сергій Зуєвич, Нива (Бузова).