Нива розпочала збори з двох перемог: тернопільська команда відмовилась від п’яти потенційних новачків

Переглядів 1871
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Нива розпочала збори з двох перемог: тернопільська команда відмовилась від п’яти потенційних новачків
Ігор Гатала та Роман Волохатий святкують гол у ворота Буковини (сезон 2022/2023). Фото: Google
Тернопільська Нива продовжує підготовку до нового чемпіонату в Першій лізі. Команда Василя Малика здобула перші дві перемоги на навчально-тренувальному зборі.

Розпочали «за здравіє». Заспів тернопільської Ниви до нового чемпіонату в Першій лізі можна вважати вдалим.

Підопічні Василя Малика здобули дві перемоги в перших поєдинках на навчально-тренувальному зборі, взявши гору над Прикарпаттям з Івано-Франківська (1:0) та Агробізнесом з Волочиська (3:1).

  • Нива (Тернопіль) – Прикарпаття 1:0 (1:0)

Гол: Бей, 35

  • Агробізнес –  Нива (Тернопіль) 1:3 (0:0)

Голи: Зінь, 56, Малащук, 89 (пен.), гравець на перегляді, 90+3хв.

Однак, незважаючи на вдалі результати, головний тренер Ниви Василь Малик вирішив відмовитися від послуг одразу п'яти потенційних новачків, котрі перебували на перегляді.

3 липня в розташуванні Ниви повинні з'явитися ще кілька новобранців, яким буде надана можливість проявити себе в наступному контрольному матчі тернополян проти львівського Руха (7 липня), – повідомляє Sportua спираючись на інформацію з власних джерел.

  • Наразі чотири гравці Ниви перебувають в лазареті: Роман Волохатий, Роман Слива, Богдан Козак та Василь Танчак відновлюються від пошкоджень. 
  • Один з лідерів Ниви у сезоні 2022/2023 Ігор Гатала зі своїм майбутнім у тернопільському клубі наразі не визначився. Гравець може перебратися до Металіста 1925.