«Ніяк не можна повернути»: експерт назвав гравця, який до літа точно не замінить Циганкова

Переглядів 345
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
«Ніяк не можна повернути»: експерт назвав гравця, який до літа точно не замінить Циганкова
Георгій Цитаїшвілі. Фото: ФК Лех Познань
Півзахисник Динамо та збірної Грузії Георгій Цитаїшвілі, який знаходиться в оренді в польському Лесі, не повернеться до біло-синіх цієї зими.

У середині січня український півзахисник Віктор Циганков перейшов із Динамо до Жирони. Тренерський штаб київської команди тепер має вирішити проблему із тим, хто стане заміною колишньому лідерові Динамо.

Ведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський заявив, що таким точно не стане півзахисник Георгій Цитаїшвілі.

«Ситуація дуже проста – Цитаїшвілі, скориставшись грузинським громадянством, призупинив контракт із Динамо за правилом ФІФА та підписав річний контракт із Лехом. Я дізнавався у київському клубі і мені сказали, що до червня його ніяк не можна повернути до Динамо».

Контракт хавбека належить Динамо, проте зараз Цитаїшвілі на правах річної оренди виступає в польському Лесі (23 матчі, гол, два асисти).

У другій половині минулого сезону 22-річний гравець захищав кольори краківської Вісли (сім ігор, 1+2). Угода Георгія з Динамо розрахована до 30 червня 2025 року.

Нагадаємо, що на зимову перерву Динамо пішло на третьому місці у турнірній таблиці УПЛ, набравши 30 очок у 15-ти матчах.