«Ніяка оренда його не врятує»: журналіст поставив крапку у кар’єрі Мудрика в контексті останньої новини

Переглядів 13495
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
5 голосів
«Ніяка оренда його не врятує»: журналіст поставив крапку у кар’єрі Мудрика в контексті останньої новини
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Відомий український журналіст Андрій Сеньків поділився думками щодо можливої оренди зірки збірної України Михайла Мудрика із Челсі до клубу Бундесліги.

Нещодавно стало відомо, що у випадку невдалого сезону у Челсі, український вінгер Михайло Мудрик може відправитися до оренди. Ймовірним місцем призначення називається німецька Бундесліга.

Спортивний журналіст Андрій Сеньків відреагував на цю інформацію зазначивши, що такий крок наврядчи суттєво допоможе гравцю.

«З точки зору ігрового стилю Мудрик підходить чемпіонату Німеччини, будь-якому чемпіонату підходить швидкий футболіст. Але у Німеччині така сама інтенсивність, як в АПЛ, така ж сама робота без м'яча.

Він не компенсує своєю швидкістю тих помилок, які допускає після втрати. Якщо цієї бази немає, його не врятує нижчий клуб в Бундеслізі».

Експерт вважає, що Михайлу потрібно намагатися закріпитися у Челсі, який знаходиться на стадії побудови нової команди.

«В Челсі сира команда, травмувався Нкунку, новий тренер, все будується заново. Де себе проявити, як не в цьому Челсі, хаотичному і такому, де хто завгодно може отримати шанс. 

Всі карти в руки, просто треба взятися за голову, вчити англійську, слухатися Почеттіно. Ніяка оренда такого Мудрика, глобально, його не врятує», – сказав Сеньків в ефірі ютуб-каналу КДК.

  • Нагадаємо, що Мудрик перейшов до Челсі у січні цього року із донецького Шахтаря за 70+30 мільйонів євро.
  • За 21 матч в новому клубі він зробив дві результативні передачі.
  • Контракт українця розрахований до 2031 року.