Новачок Серії А веде перемовини з Марселем по трансферу Малиновського: Дженоа налаштована досить серйозно

Переглядів 1469
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Новачок Серії А веде перемовини з Марселем по трансферу Малиновського: Дженоа налаштована досить серйозно
Руслан Малиновський. Фото: Google
Півзахисник збірної України та Марселя Руслан Малиновський має всі шанси повернутися в Італію до закриття літнього трансферного вікна.

Новий наставник Марселя Марселіно не розраховує на Малиновського, про що свідчить непотрапляння українця до заявки французького клубу на кваліфікацію ЛЧ.

Одним із потенційних варіантів для продовження кар'єри Руслана в Європі є Дженоа. Якщо раніше повідомлялося просто про інтерес колишнього клубу Андрія Шевченка до Малиновського, то тепер з'явилися перші деталі можливого трансферу.

Як повідомляє італійський журналіст Даніеле Лонго, Дженоа запропонувала Марселю взяти Руслана в оренду на весь сезон 2023/24 з правом викупу. Зараз переговори між сторонами перебувають в активній фазі, сам же українець готовий до такого варіанту для продовження кар'єри.

  • За схожою схемою Малиновський перейшов до Марселя з Аталанти в січні цього року: короткострокова оренда з правом викупу в кінці сезону. У 23 матчах півзахисник відзначився двома голами й одним асистом.
  • Контракт 30-річного українця з провансальським клубом дійсний до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює Малиновського в 15 мільйонів євро.
  • Шевченко очолював Дженоа з листопада 2021 до січня 2022 року.