18-річний новачок Шахтаря запалює за свою збірну: зіграв повний матч проти Бразилії

Переглядів 994
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
18-річний новачок Шахтаря запалює за свою збірну: зіграв повний матч проти Бразилії
Кевін Келсі. Фото: Google
18-річний нападник Кевін Келсі, який перейшов до донецького Шахтаря, грає за збірну Венесуели на чемпіонаті Піденної Америки серед молодіжних команд.

Зараз проходить фінальна частина чемпіонату Південної Америки серед молодіжних збірних. 

Відбувся і поєдинок між збірними Бразилії та Венесуели, який для українців цікавий тим, що в основі венесуельської команди вийшов на поле новачок донецького Шахтаря Кевін Келсі. Він зіграв весь матч на позиції лівого форварда. Що стосується результату, то Бразилія перемогла Венесуелу з рахунком 3:0.

Для венесуельців це був другий поєдинок у фінальній групі. На даний момент у команди Келсі одне очко. До слова, за підсумками цього турніру чотири з шести команд отримають путівки на молодіжний чемпіонат світу, який відбудеться у 2023 році в Індонезії.

Зазначимо, що донецький Шахтар оголосив про трансфер Кевіна Келсі цього тижня. За інформацією Transfermarkt, донеччани заплатили за цього футболіста венесуельському Мінеросу один мільйон євро. Келсі минулого сезону зіграв за венесуельський клуб 24 матчі та відзначився п’ятьма голами.

Після першої частини сезону Шахтар з Динамо мають по 30 очок та відстають від лідера УПЛ Дніпра-1 на п'ять балів. У лютому донеччани в рамках плей-офф Ліги Європи зіграють з французьким Ренном.