Новий рекорд талантовитого Мудрика: цього у Шахтарі ще ніхто не робив

Переглядів 995
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Новий рекорд талантовитого Мудрика: цього у Шахтарі ще ніхто не робив
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
У вівторок, 25 жовтня, у матчі п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів донецький Шахтар на виїзді зіграв унічию з шотландським Селтіком (1:1).

У матчі Ліги чемпіонів з Селтіком півзахисник «гірників» Михайло Мудрик розвинув швидкість 36,6 км/год. Нагадаємо, що вінгер забив м’яч у ворота шотландців.

Це новий рекордний показник у донецькому клубі від моменту відстежування. Попередній становив 34,9 км/год, який також належав Мудрику.

В активі Михайла Мудрика наразі шість голів та сім гольових пасів у 11 поєдинках за Шахтар в цьому сезоні. У п’яти матчах групового етапу Ліги чемпіонів українець відзначився трьома голами та двома результативними передачами.

Контракт 21-річного вінгера з Шахтарем чинний до кінця 2026 року. Transfermarkt оцінює Михайла Мудрика у 15 мільйонів євро.

«Гірники» вже гарантували собі євровесну, але у матчі з Лейпцигом вирішиться, українська чи німецька команда гратимуть в плей-офф Ліги чемпіонів.

Раніше ми писала, що Ніколіні підтвердив, що на Шахтар з пропозиціями щодо Мудрика виходили клуби з Англії, Франції та Іспанії.