Новий Салах: фани Челсі після поразки лондонців вірять, що українець стане зіркою

Переглядів 15455
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Новий Салах: фани Челсі після поразки лондонців вірять, що українець стане зіркою
Мудрик у матчі з Брентфордом. Фото: Getty Images
Український вінгер лондонського Челсі отримав порцію позитивних відгуків від фанатів після того, як він показав добрий рівень гри у матчі АПЛ з Брентфордом.

26 квітня в рамках 33 туру Англійської Прем'єр-ліги Челсі на «Стемфорд Брідж» грав з Брентфордом.

Українського вінгера «аристократів» Михайла Мудрика коуч лондонців Френк Лемпард не поставив у стартовий склад на цю зустріч.

Перший тайм цього матчу виграв Брентфорд після автоголу Сезара Аспілікуети. На другу половину поєдинку вийшов Мудрик, який замінив Конора Галлахера. Михайло добре показав себе на полі, але відзначитися результативними діями українцю не вдалося. Проте гості ще раз забили. Зробив це на 78 хвилині Бріан Мбемо. У підсумку матч з рахунком 2:0 виграв Брентфорд.

Від порталу статистики WhoScored Михайло Мудрик отримав оцінку 6,5. Це найкращий бал серед гравців Челсі, але з тих, які вийшли на заміну. Загалом же серед усіх футболістів Челсі це середня оцінка. 

Фани Челсі, незважаючи на те, що лондонська команда програла, все одно почали писати в твіттері, що Мудрик себе добре показав у поєдинку. Багато, хто з них має впевненість у тому, що українець буде тільки прогресувати.

Zaine: «Мудрик заявить про себе так само, як Салах. Він не заб'є стільки голів, але стане гравцем»

Cfcstuff: «Мадуеке, Мудрик і Карні будуть тут надовго, і нам потрібно використати цей час, щоб створити їх для наступного сезону. Це перемога, перемога»

Jay: «Того дня, коли Мудрик отримає належного менеджера і почне запалювати, я буду радий сказати, що я був поруч із ним із самого початку. Зірковий хлопець»

Після цієї поразки Челсі з 39 очками в активі посідає 11 місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги Англії.