Новий сезон – новий дизайн: Динамо показало, у якій формі гратиме найближчий рік

Переглядів 1855
Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1 голос
Новий сезон – новий дизайн: Динамо показало, у якій формі гратиме найближчий рік
Нова форма киян. Фото: Динамо Київ
Київське Динамо офіційно презентувало комплекти форми, в яких гравці клубу гратимуть в сезоні 2023/24. Денис Попов та Микола Шапаренко взяли участь в відеопрезентації.

Кожен клуб перед початком сезону готує оновлення форми, в якій виступатимуть футболісти. Виключенням не є і Динамо.

18 липня кияни оприлюднили в соцмережах відео, на яких можна було вперше побачити нові комплекти форми: домашній, виїзний та третій.

Форму виконали у білому, синьому та жовтому кольорах. Третя форма не є новою, її презентували ще минулого сезону, але команда ні разу не грала в ній.

Впізнаванні в усьому світі біло-сині кольори домашнього комплекту Динамо, просякнуті історією, отримали нове втілення в домашній формі сезону 23/24. Вона відрізняється стильною асиметрією, яка простежується від футболки до шортів. Ромбоподібний візерунок спереду репрезентує клубний герб і символізує багату спадщину клубу.

Нова виїзна форма також залишається вірна кольорам клубу і має унікальний дизайн. Візерунок попереду являє собою кола, що виходять назовні від знакової емблеми Динамо. Перетинаючись, вони створюють динамічне відчуття з більшою глибиною та деталізацією.

Так само як і в домашній формі культовий клубний герб Динамо супроводжується на грудях логотипом New Balance з 3D ефектом.

Комплекти створила компанія New Balance, яка з 2018 року виступає офіційним спортивним партнером Динамо Київ, кожного сезону представляючи новий ексклюзивний дизайн ігрової форми команди.

Продаж нової форми розпочинається 18 липня в офіційних магазинах New Balance та київського клубу.