Новий тренер Челсі Поттер особисто просив купити Мудрика: керівництво Челсі пішло назустріч і виділило 100 мільйонів

Переглядів 2459
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Новий тренер Челсі Поттер особисто просив купити Мудрика: керівництво Челсі пішло назустріч і виділило 100 мільйонів
Грем Поттер. Фото: Google
Грем Поттер, який є наставником лондонського Челсі, має повну довіру від керівництва аристократів. Доказом тому є виділені на трансфер Михайла Мудрика 100 мільйонів євро.

Керівництво Челсі повністю довіряє коучу лондонської команди Грему Поттеру, незважаючи на те, що «аристократи» потрапили в кризу і знаходяться на десятому місці в АПЛ. Про це повідомляє авторитетне видання The Athletic.

Ще під час чемпіонату світу Грем Поттер приїхав до Каліфорнії, де мав зустріч з власниками клубу, які переконали тренера у повній підтримці з боку керівництва.

А підписання українця Михайла Мудрика, який найближчим часом має оформити контракт з Челсі, буде одним з доказів довіри до спеціаліста, який просив посилити атаку саме вінгером Шахтаря. Заради цього Челсі перебив пропозицію Арсеналу та готовий віддати Шахтарю 100 мільйонів євро за Мудрика.

Раніше була інформація, що Поттер телефонував Мудрику, аби переконати його перейти до Челсі. Той факт, що «аристократи» віддають 100 мільйонів євро за гравця, якого хоче тренер, є доказом довіри до коуча.

На даний момент Челсі з 25 очками в активі іде на десятому місці в турнірній таблиці АПЛ. Арсенал, який також претендує на українця, з 44 балами є лідером чемпіонату Англії.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.