Нововведення для українців з АПЛ: арбітри будуть компенсувати більше часу до таймів

Переглядів 357
Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
0 голосів
Нововведення для українців з АПЛ: арбітри будуть компенсувати більше часу до таймів
АПЛ. Фото: Google
Міжнародна рада футбольних асоціацій та суддівський комітет англійського професійного футболу прийняли рішення внести зміни до правил, які будуть задіяні зі стартом нового сезону в Англії.

Міжнародна рада футбольних асоціацій (IFAB) та суддівський комітет англійського професійного футболу (PGMOL) прийняли рішення внести зміни до правил, які будуть задіяні зі стартом нового сезону в англійському чемпіонаті, повідомляє The Guardian.

Судді чотирьох вищих англійських дивізіонів тепер замірятимуть точний час всіх зупинок у матчі, після чого цей час вони додаватимуть до основного часу зустрічі.

Під зупинками у матчах розглядаються червоні картки, пенальті, святкування голів, затягування часу під час виконання аутів та інших стандартах.

Також наголошується, що надавати допомогу футболістам мають за межами поля – це не стосується воротарів та зіткнень між партнерами по команді.

Українці Михайло Мудрик, Ілля Забарний, Віталій Миколенко та Олександр Зінченко зможуть відчути ці зміни на собі вже з 11 серпня – саме тоді стартує новий сезон в АПЛ.

Нагадаємо, що вперше це правило тестувати на чемпіонаті світу 2022 року, де майже на кожному матчі команди перегравали 10 або більше хвилин у кожному з таймів.