Одна перемога за півроку: ексхавбека Шахтаря звільнили з посади головного тренера бразильської команди

Переглядів 1077
Ілля Деулін Ілля Деулін
2 голоси
Одна перемога за півроку: ексхавбека Шахтаря звільнили з посади головного тренера бразильської команди
Елано Блумер. Фото: Google
Колишній півзахисник Шахтаря Елано Блумер з однією перемогою за півроку в команді залишив пост головного тренера у колективі четвертого бразильського дивізіону.

Елано Блумер, який відомий українському вболівальнику по грі за донецький Шахтар, залишився без посади у команді Ферровіарія, що представляє четвертий бразильський дивізіон.

За п’ять місяців роботи з колективом тренер здобув лише одну перемогу та вісім матчів звів до нічиєї. Внаслідок таких невтішних результатів керівництвом клубу було прийнято рішення попрощатися з Елано та двома його асистентами: Лучано Сантосом та Луїсом Бергаміном.

Як повідомляє пресслужба Ферровіарії, співпраця була припинена за згодою сторін. Наостанок клуб подякував Елано за роботу та побажав успіхів у кар’єрі.

Елано. Фото: ФК Шахтар

  • Елано очолив команду у січні. За цей час Ферровіарія зайняла останнє місце в групі чемпіонату штату Сан-Паулу. Станом на зараз команда остання і у групі Серії D. 
  • Елано з 2005 по 2007 рік виступав за Шахтар. Протягом двох років він провів за гірників 79 матчів, в яких забив 23 голи та віддав вісім передач.
  • У 2007 році був проданий до Манчестер Сіті за 12 мільйонів євро.