Одноклубник Маліновського отримав тривалу дисквалікацію: відомий футболіст вдарив прямою ногою суперника

Переглядів 656
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Одноклубник Маліновського отримав тривалу дисквалікацію: відомий футболіст вдарив прямою ногою суперника
Ерік Баї. Фото: Google
Еріка Баї було покарано за неспортивну поведінку під час поєдинку Кубку Франції. Відомий футболіст вдарив прямою ногою суперника і за це отримав червону картку.

Екс-захисник Манчестер Юнайтед Ерік Баї, який зараз на правах оренди виступає за Марсель, отримав дискваліфікацію за порушення правил у переможному для провансальців матчі 1/8 фіналу Кубку Франції з ФК Єр (2:0).

На 15 хвилині того поєдинку Баї ударом ногою відправив на газон одного із футболістів Єра. Ерік перервав небезпечну контратаку високопіднятою прямою ногою, якою він ударив мавританського форварда Альміке Муссу Ндіайє. Рефері показав  Баї пряму червону картку. 

Дисциплінарний комітет Федерації футболу Франції покарав одноклубника Маліновського семиматчевим баном. Його повернення може відбутися 19 лютого у матчі чемпіонату Франції з Тулузою.

Українець Руслан Маліновський зіграв за Марсель два матчі в рамках Ліги 1. Результативними діями він ще не відзначався.

На даний момент Марсель з 42 очками в активі іде на третьому місці в чемпіонаті Франції, відстаючи від другого Ланса на два бали та на п’ять очок від першого ПСЖ, який у трьох попередніх поєдинках двічі програв.

Наступний матч Марсель зіграє в рамках 1/16 фіналу Кубку Франції з Ренном (20 січня). А наступний поєдинок провансальців у рамках чемпіонату Франції буде з Монако 28 січня.

X