«Одразу й не зрозумів»: Зубков пригадав, як забивав Реалу на «Сантьяго Бернабеу»

Переглядів 472
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Одразу й не зрозумів»: Зубков пригадав, як забивав Реалу на «Сантьяго Бернабеу»
Олександр Зубков. Фото: Google
Вінгер Шахтаря Олександр Зубков поділився спогадами про двоматчеву дуель з Реалом на груповій стадії Ліги чемпіонів. Команди третій рік поспіль грали між собою у ЛЧ.

Зубкову в матчах з Реалом вдалося вразити ворота королів Ліги чемпіонів спочатку в Мадриді (1:2), а за тиждень по тому у варшавському поєдинку (1:1).

«Насправді, я одразу й не зрозумів, що таке зробив і що сталося. Напевно, тільки після матчу прийшло розуміння того, що я зміг відзначитись голом у ворота Реала на його полі. 

Мій гол вийшов дуже важливим у психологічному плані для команди. Це було наприкінці першого тайму. Тоді я грав центрфорварда, на той момент вже так набігався, що навіть не зрозумів, що забив і як я зміг це зробити. На ту гру змогла приїхати моя дружина. Я думав після голу показати їй серце, але фізичних сил тоді вже не було для цього», – сказав Зубков в інтерв'ю Sport.ua

Зубков після повернення до Шахтаря провів у помаранчево-чорній футболці 12 матчів, в яких відзначився чотирма голами. 

Нагадаємо, що Шахтар опустився до Ліги Європи з Ліги чемпіонів, посівши третє місце у групі F. Команда Ігоря Йовічевича обійшла Селтік, але пропустила вперед Реал та Лейпциг.

В 1/16 фіналу Ліги Європи Шахтар зіграє проти Ренна. Матчі відбудуться 16-23 лютого 2023 року.

X